Wes Lang // The Studio

foto 4-3 Amerikas historie, ikoner, pinup piger, citater og dødningehoveder

//American history, icons, pinup girls, quotes and skullsfoto 5-4foto 3-8foto 2-5

Denne onsdag tog jeg på Aros, et kunstmuseum i Aarhus, for at opleve Wes Langs udstilling; “The Studio”. Det var lige så fedt som jeg havde forestillet mig. Detaljerne og udtrykkene i tegningerne og malerierne var fantastiske, især fordi de var blandet med citater og barnlige, rå tegninger. Jeg blev især fanget af disse tre høvdinge. 

//This wednesday I went to Aros, a museum in Aarhus/Denmark, to see Wes Lang’s exhibition; The Studio. It was just as cool as I had expected. The details and expression of the drawing and paintings was amazing, especially because they were mixed with quotes and more childish, rough drawings. I was particularly drawn by these three chiefs. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s