Starbucks

streetJeg vidste ikke at det at drikke kaffe være en del af moden, men det er det åbenlyst. Dog ikke hvilken som helst kaffe; Starbucks er the shit. Jeg kan godt lide logoet og designet – det er attraktivt. Spørgsmålet er dog, hvorvidt  vi drikker kaffen på grund af den gode smag eller på grund af det fashionable logo? Vælger du monstro (ubevidst) Starbucks på grund af logoet? Jeg fangede mig selv i at gøre lige netop det den anden dag og kunne ikke lade være med at grine af mig selv. 

// I didn’t know drinking coffee could be part of fashion, but obviously it is. Not any coffee that is; Starbucks is the shit. I like the logo and design – it’s attractive. However the question is; Do we drink Starbucks because of the great taste or because of a fashionable Logo? Do you (maybe without knowing it) choose Starbucks because of this logo? I caught myself doing that exact thing the other day and couldn’t help laughing at myself.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s