Home is wherever you are

_MG_5053

Eftersom jeg lige har afsluttet min uddannelse og er begyndt at søge arbejde, er jeg også begyndt at se mig om efter en ny lejlighed. Et nyt hjem. Dette er ikke så lige til, da en hel del unge søger lejlighed i Aarhus for tiden. Sagen er den at jeg ikke er glad for store forandringer som denne og derfor forsøger at tænke minds en positiv tanke om det hver dag. Tanker som; Jeg vil stadig være omgivet af de ting der betyder noget for mig. Jeg vil kunne indrette en større lejlighed; en ting jeg har set frem til i flere år. Jeg vil bo tættere på mine venner og kunne se dem oftere. Når jeg tænker disse tanker begynder en spænding at gro i mig og nu kan jeg slet ikke se hvad der er negativt ved at skulle flytte. 

//Since I just finished an era of education and have started looking for a job, I also search for a new apartment. A new home. This is hard since a lot of people are searching for a home in Aarhus at the moment. However the deal is, that I don’t like big changes like this one and I try to think at least one positive thought about it every day. Thoughts as; I will still be surrounded by all the things I love. I will be able to decorate a bigger home; a thing I have been looking forward to for years. I will live nearer my friends. As I think these thoughts I begin to get pretty excited about moving and now I can’t see what’s negative about it.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s