Spice Girls X MØ

Som lille pige elskede jeg Spice Girls og plejede at lade som om jeg var Melanie B. I skolen sang vi deres sange og byttede billeder af dem, lige så snart vi havde chancen for det. Nu har MØ, old news, lavet det perfekte cover af Say you’ll be there. Jeg er endnu mere vild med denne udgave end originalen.

På en måde ville jeg ønske jeg stadig havde de billeder; deres outfits var virkelig fede og jeg er sikker på jeg stadig ville være inspireret af dem den dag idag. Uanset hvad er det sjovt at lytte til deres musik igen og opdage hvilken helt anden oplevelse det er idag, nu hvor jeg faktisk forstår teksterne.

//As a little girl I loved Spice girls and used to pretend to be Melanie B. At school we would sing their songs and swap pictures of them every time we got the chance. Now MØ, a danish singer, has made the perfect cover of Say you’ll be there. I like it even more than the original version. 

I kind of wish I still has those pictures; their outfits were so cool and I’m sure I would be inspired by them even today. Anyways, it’s amusing to listen to their songs now, and realize that it’s a brand new experience now that you actually understand the lyrics. 

c600x430spice-girls-that-grape-juice-11

Kan man andet end elske 90erne? Se bare Melanie C, som forresten er et af MØs største forbilleder, hendes outfit ses overalt i gadebilledet idag.

//You gotta love the 90’s. Just take a look at Melanie C, who by the way is one of MØ absolute biggest idols, her outfit is seen everywhere today.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s