Outfit #4

IMG_5095IMG_5090

// Sweatshirt// Brian Lichtenberg, coated jeans// Zara, mood// a bit off // ring// KANT //

Hey venner. Her er dagens outfit, på ingen måde sommeragtigt, men præcis hvad jeg havde brug for på en dag tilbragt indendørs. Jeg føler mig lidt ved siden af idag, sikkert på grund af alle forandringerne og ting der skal ordnes. Jeg håber dog at en aften med Zulu Sommerbio med den bedste pige, vil opmuntre mig. I aften viser de Gravity, det skal nok blive godt. 

//Hi guys. This is todays outfit, not summer-like at all, but it’s just what I needed on a day spend inside. I feel a bit off today, probably because of all the changes and stuff that needs to be done. However I hope a night with Zulu Sommerbio with the best girl, will cheer me up. I’t like a drive in movie, you just don’t drive in, you sit outside on blankets in a park and watch movies on a giant screen. Gravity is the movie today. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s