A warrior

IMG_5176En af de skønneste piger jeg kender er kriger i en vikingekampgruppe. Det er hendes største passion, og den klæder hende. Hun er i sit rette element, når hun klædt i hør og uld, rå og smuk, med sort farve smurt tværs over det ene øje, og et glimt af både glæde og kamplyst i øjet bevæger sig ud på slagmarken. Hendes frygtløse og passionerede væsen drages jeg af og jeg glæder mig i den grad over, at hun er min veninde. En helt speciel en af slagsen. 

//A tribute to a viking warrior; an amazing woman.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s