This summer treats me well

IMG_5196 IMG_5211 IMG_5212 IMG_5213 IMG_5227 IMG_5231 IMG_5233 IMG_5235Jeg tog på stranden med en af mine veninder (vikingen) idag. Det var fantastisk; vandet er varmt og det bliver ikke dybt, så man kan gå uendeligt langt ud (sådan føltes det i hvert fald) uden at frygte for pludselig at komme under vandet. Jeg er ret så vandskræk, så jeg bruger en del tid på at vænne mig til vandet. Lækkert var det. Jeg havde bare taget en croptop og et par trusser på.

//I went to the beach with one of my girls (the viking) today. It was amazing; the water is warm and it doesn’t get deep so you can walk on without getting under the water (which I fear). I had a cropped top and a pair of panties on – black as always.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s