Palms, waves and hot air

Denne Sommer er helt fantastisk. Den får mig til at drømme mig væk. Jeg har lyst til at se hele verden; troperne, storbyer, ørkener og grotter. Det får mig også til at drømme om fantastiske outfits, sæt med palmer som det fra Ganni, sorte blonder og bare tæer. Hvad drømmer du om? Har du været på et sommer eventyr? 

//This summer is amazing. It makes me dream of getting away. I long to se the entire world; tropics, big cities, deserts and caves. It makes me dream of beautiful outfits, matching tops and shots with palm prints like the one from Ganni, black laces and bare feet. What do you dream about? Have you been on a summer adventure? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s