Wishful Wednesday

c600x512

// Jumpsuit//Saint Laurent, heels// Saint Laurent // 

Disse ting fra Saint Laurent er intet mindre end perfekte. Jeg vil især gerne have jumpsuiten. Jeg ville ønske jeg kunne vandre gennem Aarhus’ gader iført dette outfit, alt imens jeg lader som om jeg er en business woman. Jeg vil nu indlede jagten på et budgetvenligt suit.  

//These items by Saint Laurent are nothing less than perfect. I especially want the jumpsuit. I wish I could walk the streets of Aarhus in this outfit, pretending to be a business woman. I will now begin the hunt for an affordable suit. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s