Ganni Ganni Ganni

ganni_jungleprint_00Jeg dør lige lidt over dette sæt. Det er jo en gammel nyhed, men er i den grad fremme igen eftersom Moss Copenhagens udgave lige er kommet i butikkerne. Jeg vil dog helst have det fra Ganni, da det oprindeligt var deres design. Det er dog ikke nemt at støve op og på dagpenge beder pungen mig om venligst at drømme videre.

//I die! I want this shirt and pants from the danish brand Ganni. They are impossible to get and therefore I crave them even more. Sigh! The palms, oh the palms. These items are copied by other brands (such as Moss Copenhagen) like a lot of great items are, but I want the real deal. tumblr_n9igccGnjM1rx771wo1_1280.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s