Wishful Wednesday #Birthday edition

wishes

Min fødselsdag lurer lige om hjørnet, og jeg har derfor ladet mig inspirer af mine ønsker i den anledning. Mit største ønske er stadig de smukke Toga Pulla støvler (de er på udsalg hos Stylepaste). Derudover er jeg også ellevild med kombinationen af guld og perler; her hos Sophie Bille Brahe. Kronen af sorte blonder er bare noget så eventyrlig. 

//My birthday is only few days away, and I have got some wishes on this occasion. The beautiful boots by Toga Pulla is still on top of my list (they are on sale at Stylepaste). The combination of gold and pearls is very much me; this piece is by Sophie Bille Brahe. The crown of back laces is simply divine. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s