Copenhagen fashion week #favorite outfits

Photocredit; Le 21ème, Costume, Vilde Kaniner and Nemesis, Babe 

Her er en lille håndfuld af mine yndlings outfits fra Københavs modeuge SS15.  Forskellige udtryk og outfits, som egentligt også er udtryk for hvor mange forskellige retninger af moden jeg lader mig inspirere af. Jeg er især vild med Marie Jedig/ Vilde Kaniners outfit med tørklædet, Chanel tasken og Aviator Ray Bans. Der er noget westen over hende, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Jeg er nødt til at anskaffe mig sådan et tørklæde. 

// This is a collection of my favorite outfits from this years fashion week in Copenhagen. I’m especially fond of Marie Jedig/ Vilde Kaniner’s outfit with scarf, Chanel bag and aviator Ray Bans. There is a “western movie” feel about it, which I like. I have to get a scarf like that myself.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s