Outfit #5 – Birthday edition

_MG_5361 _MG_5363

// Dress//Vila //

En håndfuld billeder fra fejringen af min fødselsdag. Min mor var så sød at tage dem, da mine gæster var taget afsted igen. Jeg har muligvis den skønneste familie man kan tænke sig og det er nok noget af det jeg værdsætter mest her i livet. 

Jeg fik de mest fantastiske gaver; blandt andet penge nok til endelig at kunne købe mig et par Toga Pulla støvler. Hvor heldig har man lige lov at være?

Kjolen er en gammel sag fra Vila, jeg bliver bare aldrig træt af den. 

//My family celebrated my 26th birthday today. They are amazing and frankly, family is what I value most in life. My mom took these photographies when the guests had left. By the way; I got the best gifts ever, and I even got enough money to buy the Toga Pulla boots. How lucky am I? 

Advertisements

2 thoughts on “Outfit #5 – Birthday edition

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s