Inspiration #Copenhagen fashion week SS15

7211-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Thora-Valdimarsdottir-Copenhagen-Fashion-Week-Spring-Summer-2015_AKS1211Photo credit: Le 21ème

Se nu lige hvor fantastisk Thora Valdemarsdóttir ser ud i dette outfit. Efter modeugen er slut og jeg har fået set de forskellige outfits igennem på diverse medier, må dette være min vinder. Hun er iklædt Ganni, Calvin Klein, Lee og Mykita. Dette er den perfekte måde at bruge en cropped top på, efter min mening. Feminint, afslappet og næsten drenget på samme tid. Det må jeg forsøge at gøre efter.

//Copenhagen fashion week SS15 is over and I have been looking through the different outfits on every media. This outfit on beautiful Thora Valdemarsdóttir is my absolute favorite. She rocks the cropped top. It’s feminine, casual and kind of boyish at the same time. I have to create an outfit like this myself. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s