The instaspammer

foto-2Jeg er om nogen tosset med Instagram. Det er en fantastisk måde at få lov til at udtrykke alting og ingenting på. Hvis ikke jeg havde Instagram, ville jeg spamme Facebook på det groveste (endnu mere end jeg gør i forvejen. Pyyyyh). Hvis du har lyst til at se hvad jeg render rundt og finder på så find mig – jeg hedder noget så fint som QUEENOFTHESCHOOLYARD. Er du også helt og aldeles afhængig af Instagram?

//I’m an instaspammer not an instagrammer. I love instagram and all the humor, beauty and aesthetic in there. It’s everything and nothing. I show some of my instagram shots in here, but not all of them. So check out my account; QUEENOFTHESCHOOLYARD.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s