Close but no cigar

_MG_5417// Boots// Bianco //

Hold nu op, hvor har jeg snakket meget om mine drømmestøvler fra Toga Pulla. Til min fødselsdag fik jeg penge og var sikker på at jeg nu kunne købe drømmestøvlerne på udsalg. Da jeg endelig kom i Stylepaste/Aarhus, hvor jeg vidste de havde dem, var de udsolgt i min størrelse. Jeg var lige ved at knibe en tåre. Øv! Så indtil jeg får råd til et par der ikke er på udsalg, har jeg købt disse skønheder fra Bianco. En chelsea boot i den mest fantastiske farve. Jeg er helt tosset med dem og forudser at jeg næsten ikke vil gå i andet hele efteråret.

// I didn’t get the Toga Pulla boots on sale, they were simply sold out in my size. In stead I got these beauties from Bianco. It’s a chelsea boot in an amazing color. I will be wearing them through fall. And then maybe someday, I will get those Toga Pullas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s