Wishful Wednesday #Home

Mint home

Click on the picture to see where the different objects are from

Mint er nok en af mine yndlingsfarver for tiden, og det afspejler sig især i min boligindretning. Derfor drømmer jeg også om at indrette mig med endnu mere mint i mit kommende hjem. For mig er det en lækker kølig farve og blandingen af vintage og nyt design har jeg altid foretrukket. Hvilke farver holder du mest af, når det kommer til boligindretning?

//Mint is my favorite color, when it comes to home decorating at the moment. This makes me dream of even more mint colored furniture and details in my future home. To me it’s a delicate cold color and the combination of vintage and new design is perfect in my mind. Which colors do you prefer when it comes to home decorating?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s