Inked

9e4533f694320dcb7ab0cad9e3213040-1

Jeg tog en stor beslutning idag. Noget jeg har overvejet i meget lang tid og ved en pludselig indskydelse kom jeg pludselig meget tættere på det idag. Jeg stod og ventede på bussen. Overfor busstoppestedet ligger byens barber og en flok fyre stod og slængede sig op af husmuren. De havde min fulde opmærksomhed længe, da jeg stod og faldt i staver over tanken om hvor fedt et miljø de sikkert havde derinde hos barberen. Jeg kom imidlertid til at kigge videre rund og dér! Der lå Buddha Tattoo lige ved siden af barberen og på trappetrinnet stod den smukkest pige. Uden at tænke videre over det for jeg over gaden og ind til tatovøren. Der bestilte jeg en tid til at få lavet en tattoo. Min første. Det er allerede på mandag og jeg er hamrende spændt på det.

//I’m getting inked monday. I’m so excited, nervous and happy about it.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s