Details

IMG_5425IMG_5426Her er lidt detaljebilleder fra mit nyeste outfit. Et outfit præget af køligere vejr og min fascination af herremoden. Jeg har også fået sneget lidt juvelgrønt ind i billedet – min yndlingsfarve for tiden. Så egentligt gør det mig ikke noget, at efteråret efterhånden er ved at melde sin ankomst. Jeg nyder at iføre mig outfits som dette; behageligt og varmt.

// A few details from my newest outfit. An outfit marked by the colder weather and my fascination of mens fashion. I don’t mind this change of weather, it gives me the opportunity to wear warm and comfy clothes. IMG_5430

IMG_5434

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s