OOTD #A bit boyish

Dagens outfit. Juvelgrøn trøje fra H&M (findes ikke længere i butikkerne), sorte løse bukser fra H&M og dybt røde sko fra Bianco. Jeg mangler stadig en til at hjælpe mig med at tage outfitbilleder, så igen er kamera med selvudløser min ven. Ikke på nogen måde optimalt, men noget bedre end ingenting.

Anyhow. Som tidligere nævnt, er dette mit yndlingsoutfit pt. Jeg ønsker mig flere store striktrøjer af denne slags og gerne i den fantastiske grønne farve. Det er en virkelig varm og smuk farve i mine øjne. Støvlerne er en fødselsdagsgave fra mine forældre, og allerede mit yndlingspar. De er behagelige, nemme at holde pæne, smukke i farven og i lækker kvalitet. Jeg ved ikke hvad mere man kan ønske sig at et par efterårsstøvler.

//Outfit of the day. Emerald green knit and black trousers from H&M, deep red chelsea boots from Bianco. I still don’t have anyone to help me out with these outfit shots. This means that the quality is poor , but I guess it’s better than nothing.

Have a great weekend.

UntitledIMG_5425IMG_5434_MG_5466Untitled

Advertisements

2 thoughts on “OOTD #A bit boyish

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s