Wanted# Kokoon AW14

2_IMAGE.jpg.pagespeed.ce.XeU87LZtBT

Jeg har aldrig rigtig vist interesse for, eller rettere været opmærksom på, Kokoons designarbejde og kollektioner. Dette viser sig dog at være en stor fejl. De laver de mest feminine looks. Dette er min favorit fra deres AW14 kollektion. Formerne, farven, materialet og udtrykket skriger simpelthen “Cecilie”! Dette sæt kommer helt sikkert på jule ønskelisten. Fordi uanset hvor meget jeg ønsker mig det, så har jeg på ingen måde råd til det uden at være i job. Så kryds fingre for at jeg snart har heldet med mig og finder drømmejobbet.

Gå på opdagelse I Kokoons univers her.

//I have never really paid attention to Kokoons design and collection. However I now realize how big a mistake that is. They make the most feminine looks. This is my favorite from their AW14 collection. The shapes, color, material and expression is simply screaming “Cecilie”! This is most definitely on my wish list the coming christmas. Because no matter how much I want this I can’t afford it without working. Cross your fingers for me finding a job soon. 

 //Discover the universe of Kokoon here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s