Wishful Wednesday #Home

c600x724Collage by me

Idag drømmer jeg mest af alt om ny bolig og et lækkert sted at kalde hjem. Jeg skal ud og se på et værelse i en stor (tøse)lejlighed på Trøjborg/ Aarhus. Jeg er vanvittigt spændt på det og håber på at de vælger mig og jeg vælger dem (tøserne der bor i lejligheden. Trøjborg er den del af Aarhus jeg helst vil bo i, så det ville på alle måder være fantastisk hvis dette ønske gik i opfyldelse.

//Today I dream about the perfect home.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s