Speaking of home

UntitledTable and chair by Ox Denmarq, Ballerina III by Vanessa Paxton, Rhythm by Kristine Norlander

Samtidig med at jeg drømmer om et nyt drøm, drømmer jeg også om at opgradere med udskifning af enkelte møbler og udvidelse af kunstsamlingen. Mit gamle sofabord trænger til at blive skiftet ud. Ikke lige med det samme, men med tiden. Derfor drømmer jeg om dette vanvittigt smukke eksemplar i grøn marmor. Hvis der er noget jeg er faldet for, så er det nemlig grøn marmor. Min skrivebordsstol er ligeledes ved at være godt slidt og jeg ønsker mig derfor en mere holdbar én af slagsen. Jeg synes sort læder er noget af det fineste og mest tidsløse og tænker derfor at jeg næppe vil gå galt i byen med denne. Det bliver et tungere udtryk end jeg tidligere har stilet efter, men samtidig mere voksent og rent.

//As I dream of a new home, I also dream of some new interior. Therefor I made this little collage to illustrate the style I have in mind. It’s heavy with marble and dark colors, but still clean and feminine. I’m very into the black leather and green marble.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s