Challenges

freedom_autumn_pink_by_m4k4v3l1-d4jqu5w

Har idag været til min første jobsamtale. Det var et fantastisk møde. Jeg glemte hurtigt tiden og min nervøsitet og lod mig opsluge af øjeblikket. Det fantastiske var netop at få lov til at drøfte faglighed og at præsentere en faglig profil som blev mødt med stor interesse. Jeg fik desværre ikke jobbet, men gik derfra med en oplevelse af at min faglighed og person er mere end okay.

// I went to my first job interview today, at a kindergarten. I didn’t get the job, but i had an amazing interview. I forgot all about time and my insecurity and managed to stay focused and present at the moment. I found out that my skills and personality are more than okay. Sometimes you have to see the positive perspective on a disappointing outcome. To se a process and not only a result.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s