Lykke Li X & Other Stories

LL280414Den smukke og talentfulde artist Lykke Li samarbejder med & Other Stories i udarbejdelsen af en ny kollektion. Jeg er fuldstændig vild med resultatet af deres arbejde. Det er mørkt, tungt og stærkt i udtrykket. Lykke Li har en stil og en melankoli der tiltaler mig meget og & Other Stories arbejder altid med kvalitet, lækre materialer og spændene snit. Se det her.

//I have got some exciting news for you today. The extremely talented and beautiful artist Lykke Li made a brilliant design collaboration with & Other Stories. I’m very excited about this and I absolutely love the outcome of their work. Take a look at the collection right here.

Advertisements

2 thoughts on “Lykke Li X & Other Stories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s