Wishful Wednesday #Lykke Li

c600x462

Flair pants, boots and loafers

Efter at have præsenteret jer for den smukke kollektion af Lykke Li x & Other stories, har jeg kun drømt yderligere om de smukke items. Her er mine tre favoritter fra kollektionen; et par vilde støvler, loafers og über lækre flair pants. Det er egentligt bukserne jeg er mest vild efter at få fingrene i. De er lavet af silke og er bare så meget for meget og alligevel så lækre. Jeg er i hvert fald forelsket.

//These are my favorite items from the co-lab between Lykke Li and & Other Stories. A pair of wild boots, loafers and flair pants. I must admit that the pants are growing on me. The are too much and too perfect at the same time. I’m in love.

0223477001_1_100011 0223679001_1_100011 0223682001_1_100011
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s