Splash

10628049_10204879063755575_4492265920608925875_n Dette er blandt andet hvad jeg holder af at lave en lørdag aften. At bruge tid alene og være kreativ. Jeg tillader mig selv at glemme alt om tid og sted og finder tilbage til et barnligt sted, hvor jeg kan legs, eksperimentere og bare være. Når jeg bruger tid alene på den måde kommer jeg ofte til at tænke på mine kære, at værdsætte dem, livet og at drømme.

//This is one of the things I prefer to do on a saturday night. spending time alone being creative. I allow myself to forget time and place and go back to a child mode where I can play, experiment and just be. When I spend time alone this way I often think of my loved ones, I appreciate having them in my life, life itself and I start dreaming.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s