Scratching the surface

c600x281Collage by me

10 little innocent facts about me

  1. jeg er vandskræk. Så vandskræk at jeg end ikke bryder mig om at svømme ud i den dybe ende i svømmehallen. Som barn var jeg også bange for vådt sandt. Så det tør siges at jeg har en livlig fantasi.Af samme grund kan jeg på ingen måde se film der foregår under vand. //I’m afraid of water.
  2. Jeg bryder mig ikke om at fortælle mine nærmeste det, når jeg ikke har det godt. jeg gemmer mig hellere væk for mig selv til jeg har det bedre. //I don’t want my loved ones to know when I feel bad. 
  3. Jeg har ikke rigtig nogen drømmefyr, da det jeg tænder mest på er passion, ægthed og eventyrlyst. Jeg har dog en svaghed for mørkhårede fyre. //In guys I get attracted by passion, loyalty and desire for adventure. 
  4. Jeg elsker at sove. Hvis jeg skal forkæle mig selv, er det bedste jeg ved at tillade mig selv at tage en god lang lur. Det minder mig om at være barn, hvor jeg holdt af at sove lur med min bror efter vi havde bygget en stor hule af dynerne. //I could sleep all day.
  5. Nogle gange bliver søvnen en flugt. En flugt fra de ting jeg ikke kan overkomme.
  6. Jeg synes efteråret er noget så melankolsk, men på en helt igennem smuk måde. Derfor både elsker og hader jeg efteråret. //Sometimes sleeping becomes a way to escape. 
  7. Jeg ville ønske jeg boede i Paris og kunne omgive mig med byens skønhed hver eneste dag. //I wish I lived in Paris. 
  8. Jeg savner at have en kæreste. Jeg savner at være noget helt specielt for et andet menneske. Derfor bryder jeg mig ikke om, ikke at vide hvornår jeg møder the one. //I miss having a boyfriend.
  9. Jeg glæder mig helt fjollet meget til at få børn. Det kan jeg dagdrømme om i timevis. Det at få en familie må være noget af det mest fantastiske her i livet. //I look forward to having kids.
  10. Jeg er meget mere aktiv om natten end jeg er om dagen. Om natten vågner min kreativitet på en eller anden mystisk måde. Det er her jeg får alle mine ideer til bloggen, tænker nyt og er mest positiv i min tænkning omkring hverdagen og livet i det hele taget. //I’m more creative during the night then i am at day.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s