OOTD #Layers

foto-24foto-28foto-30foto-29Dress//H&M Trend, scarf//Gina Tricot, leggins// Divided, cardigan// VILA, boots// Bianco

Aiiiij hvor er vejret bare genialt idag. Så genialt at min kusine og jeg tog på eventyr rundt i Aarhus. Hun på sin evigt smukke Bianchi racercykel og jeg på mine ældgamle rulleskøjter. Senere, da skyggerne var blevet lange, tog hun disse billeder af mig og dagens outfit. Jeg er vild med at vejret endelig er blevet til lidt lag på lag, selvom det faktisk alligevel var for varmt til det idag. Det er bare med at suge de sidste varme solstråler til sig.

//A lovely day out and about in Aarhus. I love the fact that you can wear lots of layers now, without getting too warm or cold. Summer is truly trying to stay just a bit longer, but late at the afternoon the long shadows and fresh crisp air reveals, that autumn is here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s