Follow

c600x518

Tusind tak søde læsere, tak fordi i læser med, liker og kommenterer. Det reder enhver dag og gør det sjovt at være blogger. Det er på ingen måde nemt i starter, hvor man ikke aner hvad ens følgere egentligt er interesseret i og vil læse mere om. Jeg vil derfor tillade mig at ønske at i kommenterer endnu mere, så jeg kan danne mig et billede af hvad i vil have mere eller mindre af.

Jeg ville også være dybt taknemmelig hvis i vil følge min blog på Facebook. Det er ret så let at følge bloggen gennem facebook, da jeg her poster links til hvert blogindlæg. Ydermere har jeg planer om at dele lidt sjov med jer derinde fremover. Find den ved at søge på Unleashed thoughts – Personlig blog. Jeg skriver udelukkende på engelsk derinde, for at nå ud til flest muligt.

//First of all; Thank you my dear followers, thank you for reading, liking and commenting. It makes my day and you sure makes it fun being a blogger. It’s really not easy at the beginning, not having a clue what you readers like to see and genuinely wants to read more about. Therefor I would like to comment even more and say what you want more or less of.

I would also love it if you would follow the blog on Facebook. It’s so easy to follow the blog through Facebook as share links to every post in there. Also because I have plans of sharing a bit extra with you in there. Search for: Unleashed Thoughts – Personlig blog. I only write in english in there, to include you all.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s