Psssssst

c600x530

Denne fredag og lørdag kan du gøre de fedeste kup i Stylepaste //Aarhus. De holder nemlig “flytteudsalg” og sælger derfor ALT til 70 – 90% og jeg kan afsløre at de har lækre sager som Saks Potts, Moschino, Wood Wood og Acne. Så hvis du er i Aarhus denne weekend burde du næsten slå et smut forbi. Det er den skønneste lille butik med alt hvad hjertet kan begære af design. Hvis ikke du lige er i Aarhus kan du også shoppe på deres fine webpage.

//If you are in Aarhus (Denmark) this friday or saturday you should definitely pay a visit to the best little designer store called Stylepaste. They are having a great sale, as they are moving the store to a new location in Aarhus. This means that you get 70-90% off everything. Everything! We are speaking Moschino, Acne, saks Potts… just saying. You could also do some online shopping right here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s