Wishful Wednesday #Danish design

c600x620Stine Goya

 

Min absolutte favorit inden for dansk design er Stine Goya. En smuk, udtryksfuld kvinde som forstår at projektere personlighed og ynde ind i sit designunivers. Et univers der emmer af passion, kvindelighed, kærlighed til materialer og styrke i det yndefulde. Denne sæson higer jeg efter items som de skulpturelle silkebukser og den lette jakke i strudsefjer (helst i sort). Så hvis penge ikke var et problem ville de helt sikkert sidde som klistret på mig hele efteråret. Stine Goya formår altid at få mig til at drømme.

// All Stine Goya. My favorite danish designer. She transfers her personality and a certain grace into her universe and design. A universe which exudes passion, femininity, love for materials and strength in grace. This season i crave items like these silk pants and the jacket (in black). If I had that kind of money, I would live in this outfit through autumn. Stine Goya most definitely makes me dream.

Bird jacket // Dawn
Bird jacket // Dawn
Bird jacket // Black
Bird jacket // Black
Edge pants //Blue depth
Edge pants //Blue depth
Amina Boots // Black
Amina Boots // Black
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s