Details #Ribbed cotton

IMG_5511IMG_5518IMG_5520Lidt detaljebilleder af min elskede kjole. Den er helt perfekt med de lange, lange ærmer her til efteråret og så synes jeg at teksturen og snittet gør den så fin i al sin enkelhed. Den er faktisk i præcis samme grå farve som på billedet, så jeg snyder ikke med mit sort/hvid. der er bare et eller andet lækkert over sort/hvid billeder. Kjolen er fra H&M Trend.

//A few details of my beloved dress. it’s literally perfect with the looong sleeves and the texture is pretty awesome too. Simple but awesome, that’s how I like my dresses. It’s grey in the same tone as on these black and white shots. The dress is from H&M Trend.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s