Building up a storm

Photo credit // Tumblr – The tenth thing

Jubiiiii! Jeg har fantastisk nyt til jer. Jeg har et par gange hørt folk sige at det er frygteligt ærgerligt at der ikke er nogle af de aarhusianske bloggere der tager streetstyle billeder. Det skal der laves om på. Derfor tog jeg idag en håndfuld billeder af smukke mennesker med lækker stil under weekendens FindersKeepers marked i Aarhus. Billederne er klar til jer imorgen, og i kan godt glæde jer.

Indtil da er her lidt inspirationsbilleder. Som i kan se er det en blandet landhandel.

//Yaaaaay! I have some great news for you guys. The danish bloggers don’t tend to focus on street style photographies, unless it’s anther bloggers/ street style photographers/ photo journalists photographies they share. Therefor I have decided to start shooting some street style photos when I’m out and about. I did it for the first time today and it went so well. The result will appear here on the blog tomorrow.

Until then you can find some inspiration in this little collage of things that inspire me at the moment.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s