Street style #FindersKeepers guys

Tattoos // normcore // small details // contrasts 

Designmessen FindersKeepers bugnede ikke kun med lækker design, der vrimlede også med lækre mennesker. Jeg fangede en del af dem og fik taget lidt billeder. Det er tydeligt at der er gjort lidt ud af det idag i anledningen af designmarkedet, selv blandt mændene. Der er tænkt over detaljerne. Det er også tydeligt at tattoos, lækker kvalitet, varme farver og kontraster vægter højt. 

Én ting jeg absolut må huske til næste gang er, at spørge de søde mennesker hvilke brands deres tøj er fra og hvad de overvejer når de sammensætter tøj. Jeg havde dog en fantastisk oplevelse, og folk er simpelthen så åbne og imødekommende – jeg glæder mig helt til næste gang. 

//The design fair Finder Keepers were bursting not only with delicious design but also with attractive people. I caught some of them and took their picture. It is clear that people think about what they wear on the occasion, including the men. They were avare of details and combinations. It is also clear that tattoos, great quality, warm colors and contrasts are in focus. 

One thing I absolutely have to remember, is to ask the nice people which brands their clothes are from and what they consider when getting dressed. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s