Street style #The black silhouette

IMG_5525 2All black // turtle neck // gold

Dette er egentligt mit første streetstyle billede. Jeg faldt for pigens smukke hår. De store gyldne krøller var sat op i en høj, stram hestehale og selvfølgelig med en sort elastik som matchede hendes gennemførte outfit. Et all black outfit som danner en flot silhouette og som kun brydes af den enkle guldhalskæde. Detaljer som den høje hals kommer virkelig til sin ret her, og er helt sikkert en trend jeg er forelsket i. En anden ting jeg synes er super fint, er kontrasten mellem det skarpe udtryk et sort outfit giver op imod den naturlige makeup og det enkle smykke. 

//This is actually my first street style photo. I fell for this girl’s beautiful hair. The golden curls were set up in a high, tight ponytail and of course with a black rubber band that matched her completed outfit. An all black outfit which creates a beautiful silhouette and only broken by the simple gold necklace. The turtle neck is a trend I adore. Another thing I think is super fine, is the contrast between the sharp expression a black outfit gives up against the natural makeup and simple jewelry. IMG_5526

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s