Street style #we suit each other

Prints // silhouettes // bordeaux // fall

Dette venindepar var taget til FindersKeepers sammen. Den ene i et smukt sæt med et virkelig fint print i bordeaux og sort og den anden rockede den sorte silhouette kun brudt af den røde/bordeaux jakke. 

//These two stylish girls went to the FindersKeepers fair together. One in a cool bordeaux print and white sneakers and the other in an all black outfit only with a red/bordeaux jacket as the only colored item. 

_MG_5570// Back to the nineties //

Det er fortsat moderne at klæde sig i den lækre 90er stil. Her med de hvide sneakers, den retro sporty t-shirt og de opsmøjede bukser. Makuppen hos pigen er holdt enkel og fokus er derfor holdt på tøjet og hendes lækre hår. Samtidig har fyren gjort noget særligt ud af at udnytte sine lækre krøller og har formået at gøre dem til en del af det gennemførte 90er outfit. 

//It’s still trendy to dress like they did in the nineties. With white sneakers, the retro sporty t-shirt and the bare ankles. The girls makeup is kept simple and natural which keeps the focus on the outfit and her beautiful hair. The guy is rocking his curls to make the hair style a part of the 90 expression.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s