ENVII x Pernille Teisbæk

envi2 envi3 envi5 1envi

Photo credit // LookdePernille

Jeg er stor fan af Pernille Teisbæk generelt. Både hendes arbejde med bloggen og de projekter hun indgår i. Her er det hendes samarbejde med ENVII. Resultatet er hamrende fint og afspejler pernilles stil 100%. Det er råt, yndefuld, rent og luxuriøst. Jeg ville elske at eje den lækre læderskjorte, den må være mit yndlingsitem fra kollektionen. Kollektionen kan du finde på ENVIIs webshop.

//The Danish blogger and it girl Pernille Teisbæk made a collaboration with ENVII and the result is so cool. It’s very much her: raw, graceful, clean and luxurious. My favorite item must be the leather shirt. Find the collection right here

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s