FKA Twigs #septum

c600x450
Collage // unleashed thoughts

Beauty // ethnic // gold

jeg drømmer stadig om at få lavet et septum. Især når jeg kigger på billeder af Tahliah Debrett Barnett/ FKA Twigs. Hun bruger en ring af guld i stil med den ovenstående, som giver et fantastisk fint og etnisk look. Det kunne jeg godt tænke mig, at gøre hende efter. Det ovenstående smykke kan jo bruges uden man får lavet den egentlige piercing, og det overvejer jeg selv at afprøve. Bare for at se om det klæder mig, inden jeg tager skridtet og får den lavet rigtigt. 

//I still dream about getting myself a septum. It should be in style of Tahliah Debrett Barnett/ FKA Twigs. A beautiful ethnic look. The jewel shown above is a jewel you can use if you aren’t pierced, and I consider trying that out to see if it’s for me or not.  

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s