Wishful Wednesday #green obsession

Kristinakrogh-morkegron_20140912_12.17.09Dette grønne print med guldfolie er noget af det smukkeste jeg ved lige nu. Det er lavet af danske Kristina Krogh og har titlen Seasons (mørkegrøn). Det måtte meget gerne blive en del af den væg med illustrationer, jeg har planer om at lave i min kommende lejlighed. Det kan købes her. 

//This green print with gold foil is so wonderful and have been on my mind lately. It’s made by the Danish artist kristina Krogh and is named Seasons (dark green). I would love it to be a part of the wall of illustrations and prints I have planed to make in my apartment when I move. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s