FindersKeepers

Hvis der er noget jeg nyder, så er det at hente inspiration, shoppe og hygge til designmarkeder som FindersKeepers. Markedet afholdes to gange om året i Aarhus og København. Der er illustrationer, fotokunst, tøj, keramik, smykker, læder accessories, brugskunst m.m. Markedet i Aarhus er sat op i den rå hal på Godsbanen, en DJ sørger for sprød musik, folk har gjort noget ekstra ud af deres udseende, ved hver stand er der kælet for detaljerne, det summer af liv, af passion, af glæde og nysgerrighed. Det er fantastisk. Jeg tager hatten af for hele projektet opstarter og initiativtager Herle Jarlgaard Hansen.

//A few photographies from the danish design market FindersKeepers. A market where you can buy illustrations, photo art, clothes, leather accessories, jewelry and much more. The market is started by a talented young Danish woman called Herle Jarlgaard Hansen and can be found two times a year in Aarhus and Copenhagen. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s