Coffee table books

_MG_5602Hvis der er noget jeg synes er hyggeligt og inspirerende, så er det at have lækkert og letlæseligt læsestof til at ligge på mit sofabord. Det gælder både blade og bøger. Selv har jeg kun blade til at ligge, og ønsker mig derfor en lille stak bøger. Det er primært bøger fyldt med lækre fotos og kort tekst jeg er ude efter. Det kunne være bøger om boligindretning eller mode. Jeg har lavet en lille liste over dem jeg har øje for.

Herunder er en lille håndfuld af dem jeg synes er finest. De kan alle findes på saxo.dk

//I love to have inspiring magazines on my coffee table and now I’m out hunting for inspiring books as well. Books that contains lots of beautiful photographies and not that much text. On my coffee table I prefer books as described about fashion and interior design. The books above are the ones on my wish list. I read technical literature and novels too, but in this context I prefer these “light weight” books. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s