Someone worth following

_MG_5606 _MG_5607 _MG_5612En del af min morgenrutine (her mens jeg går ledig) er at læse blogs. Jeg læser især danske blogs, men de har vidt forskellige stilarter og udtryk. Fælles for dem er at de hver især har noget unikt at byde på; outfits som altid sidder lige i skabet, fantastiske teknikker i form af billedredigering og æstetiske udtryk, evner til at skrive, humor og personlighed. Jeg tror faktisk at noget af det jeg værdsætter mest, er at de alle er tro mod deres egen personlige stil. Jeg forsøger at gøre det samme her på bloggen.

Min liste over blogs jeg læser daglig kommer her:

Look de Pernille

Brasch on the run

Nemesis, babe

Vilde kaniner

Tine Strange

Rockpaperdresses

Spotding

Love aesthetics

_MG_5610

//A part of my morning ritual is reading blogs. I read a bunch of fashion blogs. They are all different and have something unique to offer. The thing I appreciate the most about them all, is the fact that they are true to their personality and personal style. I try to do the same here on unleashed Thoughts. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s