Childhood

På en regnvejrdag som denne er det fristende at kravle ned under dynen, lave sig en lille hule og blive der hele dagen. Derinde i den varme, mørke hule kan man hurtigt blive taget tilbage til barndommen. Til uendeligt lange regnvejrsdage. Dage hvor tiden gik i stå, hvor alting flød ud i et, hvor man kunne drømme sig væk og blive opslugt af øjeblikket. På sådanne dage var det bedste jeg vidste at se Bernard og Bianca – SOS fra Australien. En smuk, uhyggelig og umådelig kærlig film fra min barndom. Min absolutte favorit. Den kunne jeg godt have lyst til at se idag og lade mig føre tilbage til barndommen, hvor en regnfyldt efterårsdag var værdsat.

//On a rainy day like this, I want to stay in bed all day, watching movies from my childhood, forgetting time and making a grey day somewhat nice. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s