Honestly

cropped-img_5580.jpg

At blogge er egentligt en sjov ting. Det jeg forbinder med at blogge er egentligt, at det er en måde hvorpå man kan at dele sin passion med resten af verden. Det at man deler sin passion på nettet, et website, giver nul fortrydelsesret og ingen kontrol over hvem modtageren er. Derfor bruger man “selvfølgelig” tid på formuleringer og detaljer. Man overvejer hvordan man fremstår og om indholdet kan påvirke en på en negativ måde. Man deler måske ikke alt det man ellers ville, man krænger ikke sjælen ud, afslører sin dybeste hemmelighed og viser sine grimme sider.

En ting jeg også forbinder med det at blogge, er ærlighed. For når nu det er begræset hvor personlig man er i sine indlæg, må man lægge sin personlighed i de ting man så vælger at lægge ud. Om det så er billeder, outfits, collager, tekst eller andet. Man vil gerne at man nogenlunde kan genkendes i de ting man laver. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg vil gerne forblive tro mod mig selv og min personlige stil. Netop derfor tror jeg egentligt det er godt at starte en blog, uden at lave sponsorerede indlæg. På den måde finder man frem til hvem man er som blogger, lægger en ærlige stil for dagen og kan nemmere følge denne, når man så begynder at lave sponsorerede indlæg. Det er i hvert fald min tanke, for jeg laver endnu ikke selv sponsorerede indlæg.

//A little talk about honesty, as honesty is the main ingredient when I blog. Honesty and passion. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s