Saved items

Skærmbillede 2014-10-01 kl. 13.03.54 kopiSkærmbillede 2014-10-01 kl. 13.03.54Nu hvor jeg allerede er godt igang med at drømme om nyt til garderoben, kan jeg lige så godt blive ved. Jeg har nemlig, ligesom så mange andre, en “saved items” liste på ASOS. Her kan man gemme de items man ønsker sig i op til 60 dage. Det er ret så smart og giver et godt overblik over hvad man egentligt går og (mener man) mangler. Det er tydeligt at jeg pt er vild med sort, tænker i vinterstøvler og ny rygsæk.

//This is my saved items page from ASOS. It’s obvious that winter boots, backpacks and grey/black are on my mind. I find this function on ASOS really smart as you get a clear picture of what’s missing in your wardrobe . 

Advertisements

3 thoughts on “Saved items

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s