Wishful Wednesday

fall

skirt // Wood Wood, body // The Body Stocking, jewelry // Jane Kønig, boots // Bianco

Der er lidt ballerina over dette outfit. Dog er støvlerne med til at få det “lidt ned på jorden”. Jeg har (som i ved) allerede fået fingrene i et af de fine items, nemlig Wood Wood nederdelen. Den er stort set kun lavet af uld og bomuld og er derfor helt perfekt til årstiden. Den sidder højt i taljen, hvilket giver et super fint udtryk. Den smukke body fandt min søde kusine til FindersKeepers i år. Hun anbefaler den varmt og den er derfor røget på min ønskeseddel. Smykkerne fra Jane Kønig er egentligt altid at finde på min ønskeseddel, da de er så meget mig og formentlig altid vil være det. Jeg er vist en guldpige, frem for en sølvpige.

//These are the items I dream of wearing today. I already bought the skirt from Wood Wood. The outfit kind of reminds me of a ballerina, but the boots makes it just a bit heavier. My cousin bought the beautiful body stocking at FindersKeepers and says it’s really wonderful. The Jewelry from Jane Kønig are on my wish list, they are screaming “Cecilie”. I guess i’m a gold girl, not a silver girl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s