Street style

7549-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Marianne-Theodorsen-Paris-Fashion-Week-Spring-Summer-2015_AKS9223

Photo credit // Le21ème

Mon ikke jeg snart skal ud og tage nogle street style billeder igen? Det kunne jeg i hvert fald mægtig godt tænke mig. Sagen er bare den, at jeg godt kan mærke det gør mig lidt nervøs. Det er der jo i virkeligheden ingen grund til, for sidst jeg tog billeder var folk bare enormt søde og imødekommende. Så jeg skal vist bare tage en dyb indånding og springe ud i det.

//I really should get out and shoot some more street style photographies soon. The thing is, that I get nervous about it. Nervous without knowing why, because frankly, the last time was great. People were friendly and didn’t mind getting their picture taken. I don’t know why I think it will be different this time around. I guess I just have to jump into it. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s