I have it // Kenzo

I have iter et nyt topic her på bloggen. Det skal give fokus på det man i forvejen har i garderoben. Små skatte, som for nogen kan gå tabt i mylderet i garderoben. Små skatte som man glemmer at værdsætte fordi man i stedet er på en evig jagt efter nyt. Jeg har selv den mani at jeg elsker at købe nyt og det er uanset om jeg står og mangler noget eller ej. Det lækre i først og fremmest at gå på opdagelse i butikkerne, at jage det man ønsker sig, billedet af hvordan det skal være og fornemmelsen af at finde det perfekte. Det er fantastisk, men det er også alt alt for dyrt og på sin vis grådigt. Det er det i hvert fald for mit vedkommende p.t. for når jeg går min garderobe igennem, ja så mangler der ikke noget. Tvært imod. Jeg har en virkelig lækkert garderobe. Lille, enormt lille, men med nogle helt fantastiske små skatte gemt hist og her. Derfor har jeg bestemt mig for ikke at købe nyt, i hvert fald i to måneder frem til at starte med og så gå på opdagelse i min garderobe i stedet. Det kunne måske få mine øjne op for nye muligheder for anvendelse af det jeg har.

Idag er det min højtelskede Kenzo sweatshirt jeg har fundet frem. Den er nok det aller fineste jeg har. Med guldbroderiet, øjet og printet på side og ærmer er den perfekt i mine øjne. Jeg styler den med mine chelsea boots, et par skinny, coatede jeans og ikke meget andet. På den måde er sweateren i fokus.

// I have it, is a new topic on this blog. It will provide a focus on what you already have in your wardrobe. Small treasures that somehow gets lost in the crowd in the wardrobe. Small treasures that we forget to appreciate because we instead is on a perpetual hunt for something new. I love to buy new stuff, it’s whether I am missing something or not. It is amazing to explore the shops, to chase the thing you want, the image of how it should be and the feeling of finding that perfect item. It’s great, but it’s also far too expensive and in some way greedily. At least I feel that way, as I go through my wardrobe, realizing that absolutely nothing is missing. Quite the contrary. I have a really nice wardrobe. Small, extremely small, but with some great little treasures tucked here and there. Therefore, I have decided not to buy new clothes, at least two months to start with and then explore my wardrobe instead. It might open eyes to new possibilities.

Today I will focus on my beloved Kenzo sweatshirt. It is probably the finest I have. With the gold embroidery, the eye and the printed on the side and sleeves it is quite perfect to me. I would style it with my chelsea boots, a pair of skinny coated jeans and not much else. In this way, the sweater stays in focus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s