Nothing but a splash of gold

Jeg fandt dette billede på Tumblr, mit guilty pleasure medie, den anden dag. Jeg er fuldstændig tosset med ideen om ikke at bære andet make up end en klat guld på øjnene. Wow! Det er så smukt, enkelt og sofistikeret i mine øjne. Jeg er nødt til at prøve det selv en dag. Eventuelt til nytår?

//I found this beautiful picture on Tumblr (my guilty pleasure media). I’m crazy about the idea of wearing no makeup but a splash of gold on the eyes. Wow! I find it so beautiful, simple and sophisticated. I have to try this myself. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s